Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul acțiunilor de control efectuate săptămâna această conform Palanului de acțiune ”Road Safety Days”, un echipaj de politie din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției Rădăuți care se afla pe strada Ștefan cel Mare din acest municipiu a efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă șoferul nu s-a conformat motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. În apropierea autogării, polițiștii au reușit blocarea autoturismului urmărit.  Polițiștii au constat că în vehicul era doar șoferul, care a devenit recalcitrant, cu o atitudine ostilă în fața oamenilor legii, adresând injurii și expresii jignitoare.

Acesta a refuzat înmânarea actelor, fiind în continuare recalcitrant, motiv pentru care i-a fost indicat să coboare din autoturism. După ce a coborât din autoturism, în continuare a prezentat o atitudine agresivă, a refuzat înmânarea actelor, motiv pentru care a fost imobilizat la sol de către polițiști și încătușat.

Ulterior conducătorul auto a înmânat certificatul de înmatriculare al autoturismului, dovada asigurării, actul de identitate și permisul de conducere, ocazie cu care s-a constat că este un bărbat de 64 ani cu domiciliul în satul Frătăuții Vechi, posesor al permisului de conducere valabil .

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și a fost sancționat contravențional pentru faptul că nu a respectat semnalele polițistului cât și pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare polițiștilor, fiind aplicate amenzi în cuantum de 3480 lei, iar permisul de conducere a fost reținut.

Șofer încătușat de polițiști după o urmărire în trafic prin Rădăuți. Bărbatul i-a înjurat pe polițiștii care l-au oprit, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava