Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au verificat peste 130 de producători agricoli şi agenţi economici, fiind  aplicate 77 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 172.700, pentru încălcarea legislaţiei privind actele de comerţ.
Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, în cursul zilei de joi, 3 noiembrie 2016, între orele 08,30 – 13.00, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat şi realizat o acţiune pe raza judeţului Suceava pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale privind  activităţile de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, valorificarea de către producătorii agricoli, persoane fizice, a produselor agricole proprii şi de exercitare a comerţului cu aceste produse şi respectarea prevederilor la regimul silvic, acţiune la care au fost angrenate cadre din cadrul Gărzii Forestiere Suceava.
În total au fost verificate 108 societăţi comerciale şi 26 de producători autorizaţi.
În cadrul acţiunii au fost aplicate 77 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 172.700 lei, din care.
De asemenea, au fost confiscate bunuri constând în produse industriale, articole de îmbrăcăminte, legume, fructe, băuturi alcoolice şi material lemnos în valoare de 100.397 lei.
De exemplu, în urma verificărilor efectuate la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Fundu Moldovei s-a constatat că firma nu poate justifica provenienţa cantităţii de 184,6 mc cherestea răşinoase tivită, motiv pentru care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 12.000 lei, conform legii nr. 171/2010 şi măsura complementară a confiscării materialului lemnos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava