• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

ISU Suceava a transmis că pompierii au hotărît închiderea unui complex comercial din Rădăuţi şi a altuia din Vatra Dornei, pentru prevenirea producerii unor situaţii de urgenţă, care se pot solda şi cu victime omeneşti, din cauză că nu sînt asigurate condiţiile minime de securitate. Cele două complexuri comerciale funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu, iar măsura de închidere a lor a fost dispusă în urma controalelor efectuate de pompieri între 10 şi 18 februarie. Totodată, proprietarilor le-au fost aplicate trei amenzi de cîte 100.000 de lei, două la Rădăuţi şi una la Vatra Dornei. Printre altele, pompierii au constatat depăşirea numărului de niveluri supraterane faţă de valoarea de referinţă, neasigurarea numărul minim de căi de acces pentru evacuare şi neechiparea cu instalaţii de stingere a incendiilor ori de detectare, semnalizare şi avertizare a incendiului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava