• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pompierii suceveni au intervenit vineri după amiază pentru a evacua apa care a inundat un hotel din municipiul Vatra Dornei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plt.adj. Alin Găleată, în urma ploilor abundente din ziua de 24 iulie a.c., militarii de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu o autospecială şi o motopompă pentru evacuarea apei, la o unitate hotelieră de pe str. Lucian Blaga, din localitatea Vatra Dornei.
La sosirea echipajelor, la nivelul demisolului, unde se aflau restaurantul, bucătăria, camera centralei, casa liftului şi o magazie de depozitare, apa se întindea pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri, cu o adâncime de 15 centimentri.
„De altfel, zona este cunoscută cu probleme, atunci când plouă mai puternic, din cauza canalizării care nu face faţă debitului apei pluviale. Cu ajutorul motopompei, pompierii militari au evacuat apa de la demisolul construcţiei. Misiunea salvatorilor s-a încheiat la ora 16:30”, a precizat Alin Găleată.
El a adăugat că o altă locaţie din Vatra Dornei cu probleme de acelaşi gen, din cauza canalizării subdimensionate, se află pe strada Plopilor, unde de asemenea, a fost trimis un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei pentru a monitoriza situaţia şi a interveni la nevoie. „Din fericire, apa nu s-a acumulat în cantităţi importante, iar intervenţia pompierilor militari nu a fost necesară”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Un hotel Hotel din Vatra Dornei a fost inundat de ploile abundente, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava