Concert pascal
MOPAN Suceava

Pompierii suceveni au intervenit vineri după amiază pentru a evacua apa care a inundat un hotel din municipiul Vatra Dornei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plt.adj. Alin Găleată, în urma ploilor abundente din ziua de 24 iulie a.c., militarii de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu o autospecială şi o motopompă pentru evacuarea apei, la o unitate hotelieră de pe str. Lucian Blaga, din localitatea Vatra Dornei.
La sosirea echipajelor, la nivelul demisolului, unde se aflau restaurantul, bucătăria, camera centralei, casa liftului şi o magazie de depozitare, apa se întindea pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri, cu o adâncime de 15 centimentri.
„De altfel, zona este cunoscută cu probleme, atunci când plouă mai puternic, din cauza canalizării care nu face faţă debitului apei pluviale. Cu ajutorul motopompei, pompierii militari au evacuat apa de la demisolul construcţiei. Misiunea salvatorilor s-a încheiat la ora 16:30”, a precizat Alin Găleată.
El a adăugat că o altă locaţie din Vatra Dornei cu probleme de acelaşi gen, din cauza canalizării subdimensionate, se află pe strada Plopilor, unde de asemenea, a fost trimis un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei pentru a monitoriza situaţia şi a interveni la nevoie. „Din fericire, apa nu s-a acumulat în cantităţi importante, iar intervenţia pompierilor militari nu a fost necesară”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Un hotel Hotel din Vatra Dornei a fost inundat de ploile abundente, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava