MOPAN Suceava

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi Primăria Cornu Luncii au organizat sâmbătă, 13 iunie a.c., la baza sportivă din această comună, etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

La start s-au prezentat cele mai bune cinci echipe de voluntari din judeţ, calificate în această etapă în urma întrecerilor zonale, respectiv S.V.S.U. Cornu Luncii, S.V.S.U. Dumbrăveni, S.V.S.U. Brodina, S.V.S.U. Vatra Moldoviţei şi S.V.S.U. Dolhasca.


Înainte de începerea competiţiei, conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndurerate şi colegilor celui care a fost Vasile Beraru, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Boroaia, care a decedat în data de 9 iunie a.c., în urma unui accident nefericit. La finalul expunerii, s-a ţinut un moment de reculegere, de către toţi cei prezenţi la faţa locului, în memoria celui care a contribuit la salvarea vieţilor oamenilor şi a bunurilor materiale din localitatea de baştină dar şi din cele învecinate, prin nobila misiune din domeniul situaţiilor de urgenţă.

După desfăşurarea probelor de concurs, respectiv pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de echipajul din comuna Brodina, locul II a revenit gazdelor, echipajul comunei Cornu Luncii, iar pe locul III s-a situat echipajul comunei Dolhasca.

La Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, locul I a fost adjudecat de reprezentanţii S.C. Egger România S.R.L. Rădăuţi, care împreună cu echipajul S.V.S.U. Brodina, s-au calificat la etapa interjudeţeană, ce se va desfăşura în perioada 13-15 iulie a.c., în municipiul Suceava, pe stadionul „Areni”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava