Concert pascal
MOPAN Suceava

Portarul Toma Niga este începand din această săptămână jucătorul vicecampioanei Romaniei, FCSB. Suceveanul în vârstă de 19 ani a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea patronată de Gigi Becali. Toma Niga este cel de-al treilea jucător care părăsește în mod oficial Foresta în această vară, după Bogdan Rusu și Lucian Dumitriu, cei doi urmând să semneze cu nou-promovata FC Hermannstadt Sibiu.

După două runde de negocieri, conducătorii cluburilor Foresta Suceava şi FCSB au convenit asupra detaliilor transferului lui Toma Niga la gruparea „roş-albastră”. În schimbul cedării portarului originar din localitatea suceveană Frumosu, clubul din Areni va primi 30.000 de euro plus 15% dintr-un eventual transfer.

“Începând de azi, portarul Toma Niga este jucătorul echipei FCSB. Suma de transfer este 30.000 euro plus 15% dintr-un eventual transfer. Poate pare puţin, dar eu cred că am obţinut maximum, având în vedere faptul că jucătorul putea pleca şi gratis din cauza restanţelor financiare pe care le aveam faţă de el. Aceşti bani vor fi viraţi în contul clubului, iar de acolo vor fi directionaţi către Finanţe pentru a mai stinge o parte din obligaţii”, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Născut pe 15 august 1997, în localitatea Frumosu din judeţul Suceava, portarul Toma Niga a bifat în ultimul sezon al ligii secunde 27 de meciuri ca titular în tricoul celor de la Foresta. Goalkeeperul în vârstă de 19 ani se află şi în atenţia selecţionerului naţionalei de tineret a României, Daniel Isăilă, care l-a convocat la începutul lunii martie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, la o acţiune la care au luat parte mai multi jucători din Liga a II-a şi Liga a III-a.

În altă ordine de idei, Foresta s-a trezit cu un nou memoriu depus împotriva clubului la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor, de această dată din partea fundașului Alin Mutu, care își cere drepturile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava