Concert pascal
MOPAN Suceava

Poştaşii suceveni au cerut ajutorul prefectului Constantin Harasim, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. În şedinţa de astăzi a Comisiei de Dialog Social de pe lîngă Prefectură, Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România – filiala Suceava, a anunţat că doreşte modificarea unui articol din Codul Muncii, astfel încît să fie permisă angajarea unor înlocuitori pe durată determinată, respectiv, în perioada concediului de odihnă al angajaţilor pe funcţii unice din mediul rural. În judeţ sînt 99 de agenţi poştali, dintre care 51 de femei şi 48 de bărbaţi, care nu şi-au efectuat concediul de odihnă din anul 2013.

Sindicaliştii au spus că în lipsa identificării rapide a unei soluţii, agenţii în cauză nu-şi vor putea lua concediile nici în 2016 şi nici în anii următori. Ei mai vor ca activitatea factorilor poştali să fie încadrată la condiţii de muncă deosebite, avîndu-se în vedere reducerea vîrstei de pensionare.

În finalul şedinţei Comisiei de Dialog Social, prefectul Harasim le-a spus sindicaliştilor că solicitările lor vor fi transmise Ministerului Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, pentru analiză şi o soluţionare cît mai rapidă a acestora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava