Concert pascal
MOPAN Suceava

Predicţii Oscar 2020. Mai sunt doar câteva zile până la cea mai aşteptată seară a cinematografiei americane: decenrnarea premiilor Academiei de Film. Pe 9 februarie, la Teatrul Dolby, din Los Angeles, cele mai mari nume de la Hollywood şi nu numai se vor strânge pentru a afla cineva va pleca acasă cu una dintre faimoasele statuete. Conform specialiştilor, marea bătălie se dă între filmele „1917” şi „Parasite”, iar lucrurile stau foarte clar la categoriile care premiază actorii, notează click.ro.

Premiul pentru „Cel mai bun film” este cel mai râvnit, iar cele nouă pelicule nominalizate speră că vor pleca acasă cu el. Dacă în ultimii doi ani, Academia de Film a oferit surprize la alegerea câştigătorului („Moonlight” a bătut „La La Land” în 2018, iar „Green Book” a ieşit învingător în faţa peliculuei „Roma” în 2019), acum lucrurile par destul de clare. Filmul „1917”, a lui Sam Mendes, este fix ceea ce caută Academie: e un film despre război, notează variety.com, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/predictii-oscar-2020-batalia-pentru-cel-mai-bun-film-se-da-intre-doua-pelicule

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava