• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă şi consilierul municipal din Bucureşti, Simona Creţu vor fi prezenţi joi la Suceava pentru a-şi prezenta „proiectul de ţară” cu care intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a spus că trei posibili candidaţi vor fi prezenţi la şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Suceava, în cadrul căreia îşi vor prezenta „proiectul de ţară” pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. La şedinţa de astăzi, care va începe la ora 15:00 în sala mare a Casei de Cultură din Suceava, au fost invitaţi să participe liderii filialelor locale din judeţ, precum şi membri PDL din toate localităţile sucevene.

Gheorghe Flutur a anunţat că în cursul zilei de sâmbătă, 26 octombrie a.c., aproape 9.000 de membri ai PDL Suceava sunt aşteptaţi la urne pentru a alege viitorul candidat al acestei formaţiuni politice pentru funcţia de preşedinte al României. Secţiile de votare au fost amenajate la sediile PDL din Suceava, Rădăuţi, Siret, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava