• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, le-a amintit primarilor suceveni că trebuie să se poarte frumos cu cetăţenii. Constantin Harasim a luat atitudine după ce primaru din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a fost filmat în timp ce a agresat verbal o femeie din comună. Harasim a ţinut să le transmită tuturor aleşilor locali, inclusiv primarilor, că în exercitarea mandatului, aceştia, în calitate de reprezentanţi ai colectivităţii locale, au obligaţia de a respecta prevederile Legii nr. 343/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare. „În acest sens, în relaţiile cu cetăţenii, aleşii locali au obligaţia să se supună regulilor de curtoazie şi disciplină şi să nu folosească expresii injurioase, ofensatoare ori calomnioase. S-a subliniat încă o dată faptul că potrivit prevederilor art.123 alin(4) din Constituţia României “între prefecţi (…) şi primari (…) nu există raporturi de subordonare”, ci doar de bună colaborare. De asemenea, funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice au obligaţii prevăzute de Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, r2, cu modificările şi completările ulterioare, Legea nr. 53/2003 privind Codul muncii, actualizată, cu modificările şi completările ulterioare, Legea nr. 7/2004 privind Codul de conduită al funcţionarilor publici şi Legea 477/2004 privind Codul de conduită al personalului contractual”, a spus prefectul judeţului Suceava. El a arătat că nNormele de conduită prevăzute de aceste acte normative sunt obligatorii pentru toate categoriile de salariaţi din cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice, încălcarea acestora atrăgând răspunderea disciplinară, în condiţiile legii. „Prin prezentul demers se doreşte preîntâmpinarea unor incidente de genul celor menţionate, care nu sunt compatibile cu statutul de ales local şi, după caz de funcţionar public, şi nu onorează cetăţenii judeţului Suceava”, a încheiat Harasim.

Prefectul Harasim le aminteşte primarilor că trebuie să se poarte frumos cu cetăţenii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava