MOPAN Suceava

Moment emoționant astăzi la locul în care jandarmerița Irina Apetrei și-a pierdut viața iar copilul său a ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost loviți din plin de o mașină pe trecerea de pietoni din apropierea Palatului de Jutiție din Suceava. Rude, colegi, prieteni, oameni obişnuiţi, precum și prefectul județului, Mirela Adomnicăi, au fost prezenți astăzi, pe Bulevardul Ana Ipătescu din Suceava, la locul unde, ieri, şi-a găsit sfîrşitul Irina Apetrei, purtătoarea de cuvînt a Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, în urma unui accident de circulaţie. Irina Apetrei şi copilul său din cărucior au fost loviţi pe trecerea de pietoni de la Palatul de Justiţie.


Reamintim că femeia lovită de o mașină pe trecerea de pietoni din zona Palatului de Justiție din municipiul Suceava a murit la spital iar copilașul ei de un an și jumătate se află în continuare în stare gravă. Irina Apetrei a fost căpitan la Școala de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni, fost purtător de cuvânt al instituției. Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.00.

Femeia traversa drumul cu un căruț în care se afla copilul. Ea a fost găsită în stare de inconștiență de către echipajele medicale sosite la locul accidentului. Șoferul care a provocat accidentul are 26 de ani și este din Suceava, el fiind reținut de polițiști.

Prefectul Mirela Adomnicăi, rudele și prietenii jandarmeriței ucise pe trecerea de la Tribunal au depus flori la locul tragediei, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava