• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Moment emoționant astăzi la locul în care jandarmerița Irina Apetrei și-a pierdut viața iar copilul său a ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost loviți din plin de o mașină pe trecerea de pietoni din apropierea Palatului de Jutiție din Suceava. Rude, colegi, prieteni, oameni obişnuiţi, precum și prefectul județului, Mirela Adomnicăi, au fost prezenți astăzi, pe Bulevardul Ana Ipătescu din Suceava, la locul unde, ieri, şi-a găsit sfîrşitul Irina Apetrei, purtătoarea de cuvînt a Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, în urma unui accident de circulaţie. Irina Apetrei şi copilul său din cărucior au fost loviţi pe trecerea de pietoni de la Palatul de Justiţie.


Reamintim că femeia lovită de o mașină pe trecerea de pietoni din zona Palatului de Justiție din municipiul Suceava a murit la spital iar copilașul ei de un an și jumătate se află în continuare în stare gravă. Irina Apetrei a fost căpitan la Școala de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni, fost purtător de cuvânt al instituției. Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.00.

Femeia traversa drumul cu un căruț în care se afla copilul. Ea a fost găsită în stare de inconștiență de către echipajele medicale sosite la locul accidentului. Șoferul care a provocat accidentul are 26 de ani și este din Suceava, el fiind reținut de polițiști.

Prefectul Mirela Adomnicăi, rudele și prietenii jandarmeriței ucise pe trecerea de la Tribunal au depus flori la locul tragediei, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
  • costel

    Sunt profund îndurerată de tragedie care a avut loc,dar nu cred că îți avea rostul o asemenea ,,activitate,,din partea prefectei.Putea pune o lumanare fara sa o vada nimeni ,dar nu cu alaiul de jandarmi si a mai târât și părinții fetei rupți de durere,îngenunchiați de durere,acolo la locul faptei.Doamna prefect si jandarmeriei cu părere de rău dar seamana a acșiune politică si chiar nu si avea rostul.Lasați oamanii cu durerea lor….imensă..

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava