Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, s-a declarat nemulţumit de din municipiul reşedinţă de judeţ. Sinescu a subliniat că în mod clar firma care trebuie să realizeze deszăpezire Sucevei nu are toate utilajele necesare pentru aceste lucrări. „Nu poţi deszăpezi o zonă urbană doar cu lama. Zăpada trebuie preluată şi transportată din zonă. Ţin să precizez totuşi că primăria Suceava a alocat totuşi o sumă de bani pentru transport. Dar, evident, toţi primarii aşteaptă ca după ninsoare să vină soarele să rezolve problema în mod natural. Cred că asta a fost abordarea care a avut loc”, a spus Florin Sinescu. El a mai arătat că atât autorităţile fac eforturi pentru a înlătura zăpada din municipiul Suceava, iar pentru aceasta se încearcă găsirea unui ajutor şi din partea agenţilor economici privaţi.

Pe de altă parte, Florin Sinescu a declarat că în momentul de faţă pe toate drumurile naţionale din judeţul Suceava se circulă în condiţii normale, asfaltul fiind „la negru”.

Sinescu a precizat că principala preocupare pentru perioada următoare este refacerea stocurilor de materiale antiderapante. Prefectul a arătat că la Secţia de Drumuri Naţionale Suceava există un stoc de 2323 tone de nisip şi 1323 tone de sare, iar la secţia din Câmpulung Moldovenesc sunt 4.665 tone de nisip şi 3.163 tone de sare. De asemenea, pentru intervenţiile pe drumurile judeţene există 4.400 tone de nisip şi 420 tone de sare. „Pentru această perioadă avem asigurate stocurile necesare pentru a gestiona o eventuală cădere abundentă de precipitaţii pentru perioada următoare. Ţin să precizez că această perioadă care a trecut a reprezentat pentru noi o probă de foc. Cred că am reuşit să gestionăm destul de bine această situaţie la nivelul judeţului Suceava. Nu am avut probleme legate de blocaje în trafic, oameni care să rămână blocaţi pe perioade foarte lungi de timp. Şi de aceea cred eu că această problemă a fost gestionată destul de bine în judeţul Suceava”, a încheiat Florin Sinescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava