Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând cu data de 15.12.2022, în cadrul Compartimentului Regim Permise de Conducere și Examinări își desfășoară activitatea 3 noi agenți de poliție, examinatori atestați pentru categoria B, aceștia alăturându-se ofițerului de poliție Butnariu Cosmin – Vasile, împuternicit cu data de 12 decembrie a.c. la comanda Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

 În momentul actual în cadrul Compartimentului Permise și Examinări activează 7 examinatori, agenți de poliție atestați pentru categoria B, dintre care doi atestați și pentru categoriile C, CE, iar unul și pentru categoria D.

Conducerea serviciului a analizat situația existentă și a dispus măsuri în vederea eficientizării serviciului, printre care menționăm faptul că sunt și vor mai fi suplimentate locuri în vederea programării la proba practică a candidaților, în primă fază fiind prioritari în vederea ocupării acelor locuri (în limita disponibilităților), candidații cărora le expiră dosarul de examinare curând și care nu au avut mai mult de 1-3 șanse la o examinare pe parcursul unui an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava