Concert pascal
MOPAN Suceava

Ești gata de începutul școlii? Dacă încă nu ai bifat totul de pe lista pregătirilor, magazinele din Iulius Mall te ajută să găsești tot ce ai nevoie, într-un singur loc. Cumpărăturile din această perioadă îți aduc și premii care te vor face vedeta școlii: un pachet complet pentru pasionații de jocuri, care include Smart TV Ultra HD, o consolă PlayStation 4, un sistem audio și un joc apreciat de gameri, scutere electrice hoverboard, camere foto sport și mii de alte premii.

În câteva zile va suna clopoțelul, iar pentru cei care încă nu și-au echipat ghiozdanul, Iulius Mall Suceava este destinația ideală. Magazinele își întâmpină clienții cu tot ce au nevoie pentru ca mersul la școală să fie motiv de bucurie. Rechizite, cărți educative, manuale, instrumente de scris și altele se găsesc în librăria Cărturești. Și hipermarketul Auchan le propune clienților rechizite pentru orice nivel școlar. Pentru cei care își doresc rucsaci ieșiți din tipare, Intersport oferă o gamă variată de modele.

Pentru o ținută impecabilă, copiii găsesc uniforme la Nan by Danina Line, Evel Mod și Armin Kids. Hainuțe colorate și comode sunt și la H&M, C&A, Terranova și Delia 07. Iar pentru ca timpul de după cursuri să fie amuzant și antrenant, copiii au liber la distracție în magazinele Dinoland și Delia 07, de unde își pot alege cele mai interesante jucării și seturi creative.

În ultimele zile de vacanță, cei mici au nenumărate motive să se distreze așa cum își doresc, iar în Iulius Mall Suceava vor găsi locații care să le capteze atenția. Hopa Hopa și Mischa Kids îi așteaptă la sesiuni prelungite de joacă, Virtual Reality le oferă prilejul unor experiențe cu adrenalină, C-Gaming Zone este destinația perfectă pentru pasionații de jocuri electronice, în timp ce Automatic Toys îi invită să se amuze în compania poneilor de jucărie.

În plus, sesiunile de shopping din această perioadă se pot transforma în premii cool. Până pe 18 septembrie 2016, toți clienții care  fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pot participa la tombolă. Zilnic, primii 200 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: căști realitate virtuală, boxe wireless, căști audio wireless, power bank-uri, mp3-uri, sesiuni de distracție la Virtual Reality, acces de o oră la Mischa Kids, vouchere la Emanuelle Home, Nan by Danina Line și Gentlemen`s Barber Shop și băuturi răcoritoare. La extragerile zilnice vor fi desemnați doi câștigători, care vor fi răsplătiți cu un penny board, respectiv un smartwatch. În plus, la extragerile din fiecare duminică din perioada de desfășurare a campaniei vor fi desemnați doi câștigători, care vor primi un scuter electric hoverboard, respectiv o cameră foto – video sport. La finalul campaniei, cel mai norocos client va primi un pachet complet pentru pasionații de jocuri, care include Smart TV Ultra HD, o consolă PlayStation 4, un sistem audio și un joc apreciat de gameri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava