Concert pascal
MOPAN Suceava

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Zilele fierbinți continuă, fie că este vorba de vreme, fie că este vorba de plitele fierbinți de la restaurantul The Original Beef of Chicagoland, unde echipa muncește din greu încercând să redeschidă afacerea în mult așteptatul sezon 2 al serialului Ursul de la FX (The Bear) din 2 august. Nu vei rămâne rece nici la cel de-al treilea sezon al îndrăgitului serial Crime în imobil (Only Murder in the Building), cu o distribuție de staruri. Fanii aventurilor spațiale vor fi, de asemenea, încântați la Disney+ în august, deoarece se pot bucura aici de Star Wars: Ahsoka și Guardians of the Galaxy Vol. 3 de la Marvel Studios.

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

CRIME ÎN IMOBIL SEZONUL 3

ONLY MURDERS IN THE BUILDING S3

SERIAL ORIGINAL

8 August

Un nou episod în fiecare săptămână

Sezonul trei îi găsește pe Charles, Oliver și Mabel (interpretați de Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) investigând o crimă în culisele unui spectacol de pe Broadway. Ben Glenroy (Paul Rudd) este un star de acțiune de la Hollywood al cărui debut pe Broadway este întrerupt de moartea sa prematură. Ajutat de colega Loretta Durkin (Meryl Streep), trio-ul nostru se lansează în cel mai dificil caz de până acum, în timp ce regizorul Oliver încearcă cu disperare să își refacă spectacolul. Ridicați cortina!

FX URSUL [FX THE BEAR] SEZONUL 2
2 August

Toate episoadele disponibile

Serialul original Ursul de la FX, aclamat de critici, este o poveste despre mâncare, familie, angajamente nebunești la serviciu, frumusețea și neajunsurile abrupte și alunecoase ale exigenței și presiunea promptitudinii. În timp ce tânărul bucătar Carmy și echipa sa se străduiesc să își transforme localul de sandvișuri ponosit într-un restaurant de fine dining, ei înșiși trec prin schimbări în viață și se confruntă cu trecutul lor pentru a se împăca cu cine vor deveni în viitor.

GARDIENII GALAXIEI VOLUMUL 3

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3

FILM MARVEL

2 August 

Disponibil doar pe Disney+

În „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” de la Studiourile Marvel, îndrăgita trupă de neadaptați arată complet diferit de cum o știm. Peter Quill (Chris Pratt), încă tulburat de o pierdere teribilă, trebuie să-și mobilizeze echipa într-o misiune periculoasă pentru a salva universul și viața lui Rocket. Între timp, o forță imprevizibilă amenință sa-I doboare pe Gardieni.

STAR WARS: AHSOKA

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

23 August

Un nou episod în fiecare săptămână

Plasat după căderea Imperiului, Star Wars: Ahsoka o urmărește pe fostul cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Știai că?

  • Săptămâna mondială a prințeselor (21-27 august) este o sărbătoare a tuturor prințeselor mari și mici, iar anul acesta, ca parte a celei de-a 100-a aniversări Disney, Disney+ va lansa pe 25 august o versiune nou restaurată a filmului Cenusăreasa din 1950.
  • Ziua Mondială a Elefantului: Din 2012, data de 12 august a fost sărbătorită drept Ziua Mondială a Elefantului, un moment ales pentru a onora aceste animale mari și inteligente și pentru a reflecta asupra situației lor. Pentru a celebra aceste animale maiestuoase, urmăriți Secretele elefanților de la National Geographic, o serie care va schimba pentru totdeauna tot ceea ce credeați că știți despre elefanți.
  • Spuneți la revedere liceului East High: Serialul Liceul Muzical: Spectacolul (High School Musical: The Musical: The Series) se va încheia cu cel de-al patrulea și ultimul sezon care are premiera pe 9 august, dar muzica nu trebuie să se oprească aici. Fiecare film și spin-off High School Musical este disponibil pentru streaming pe Disney+, inclusiv versiunile sing-along ale clasicului original și ale continuărilor sale.

CRIME MISTERIOASE

Dacă Mabel, Oliver și Charles au trezit la viață detectivul din tine, nu te teme! Disney+ are o întreagă selecție de producții despre crime misterioase pentru ca tu să pornești în următoarea investigație.

Crime în imobil Sezonul 2

Only Murders In The Building S2

 

Disponibil din 8 august

Uite-I cum fug

See How They Run

 

Disponibil acum

Sezonul nunților

Wedding Season

 

Disponibil acum

Hotel Grand Budapest

The Grand Budapest Hotel

 

Disponibil acum

Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

 

Disponibil acum

Crima din Orient Express

Murder on the Orient Express

 

Disponibil acum

 

ALTE NOUTĂȚI LA DISNEY+ ÎN LUNA AUGUST

Războiul Stelelor: Aventurile tinerilor Jedi (18 noi episoade)

Star Wars: Young Jedi Adventures

 

Disponibil din 2 august

Explorer: Pierdut în Arctica

Explorer Lost in the Arctic

 

Disponibil din 25 august

Minte zbuciumată

Jagged Mind

 

Disponibil din 11 august

Prieteni De Vacanță 2

Vacation Friends 2

 

Disponibil din 25 august

Puteri neobișnuite

Moving

 

Disponibil din 9 august

Miguel vrea să se lupte

Miguel Wants To Fight

 

Disponibil din 16 august

 

Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

(L-R): Senator Mawood (Maurice Irvin), Senator Rodrigo (Jacqueline Antaramian), Chancellor Mon Mothma (Genevieve O’Reilly), Senator Xiono (Nelson Lee) and Gran Senator (Erica Duke) in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Scene from Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Baylan Skoll (Ray Stevenson) in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Shin Hati (Ivanna Sakhno) in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Rosario Dawson is Ahsoka Tano in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Huyang in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

(L-R); Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) and Ahsoka Tano (Rosario Dawson) in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

(L-R): Ahsoka Tano (Rosario Dawson) and Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) in Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Scene from Lucasfilm’s AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava