Concert pascal
MOPAN Suceava

Un preot sucevean este acuzat de o enoriașă că ”țipă în ultimul hal” la cei care parchează mașinile aproape de poarta casei lui pentru a aduce copiii la școala din vecinătate. ”Legat de cimitirul din …, de ce stau porțile închise mereu? S-au făcut oamenii din jur șefi pe cimitir, dacă le ceri chestia strâmbă din nas. Am înțeles că noaptea se adunau mașini de șmecheri în curte, ok, înțeleg, dar ziua? Dacă tot și-au însușit rolul de a ține cheia ar putea dimineața să deschidă poarta și seara să o închidă. Dacă am o persoană care se deplasează greu trebuie să stau să știe jumătate de sat că vreau să intru în cimitir? Luați măsuri că prea fac enoriașii cu domnul părinte … legea în cimitir. Și totodată lângă Școala … stă un preot (nu îi știu numele), domn care mereu când cineva parchează aproape de poarta lui stă și țipă în ultimul hal. Asta este atitudine demnă de preot? Stă acolo, ar trebui să știe că la această școală este o problemă imensă cu locurile de parcare, nu stă nimeni cu orele în poarta lui, maxim, dar maxim 30 de minute, și nici alea, și el stă și țipă în ultimul hal la săracele femei. De asta nu mai au oamenii încredere în preoți…”, a scris femeia.

”Nemulțumirea dumneavoastră a fost trimisă Sectorului Bisericesc pentru a se face cercetările cuvenite. Pace și liniște sufletească!”, a răspuns IPS Calinic.

Preot sucevean acuzat de o enoriașă că ”țipă în ultimul hal” la cei care parchează mașinile aproape de poarta casei lui când aduc copiii la școala din apropiere, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava