Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a semnat certificatele de urbanism pentru înființarea sistemelor de distribuție a gaze naturale în două comune, Adâncata și Hănțești. Gheorghe Flutur a spus că în ultima perioadă aceleași documente au fost emise și pentru comunele Forăști și Valea Moldovei, dar și pentru Zamostea, Zvoriștea (cu satele aparținătoare Zvoriștea Serbăuți, Dealu Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (cu satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni și Negostina). El a precizat că pentru aceste comune s-au semnat documentele pentru studiul de fezabilitate și autorizarea lucrărilor de construcție a rețelelor de gaze.

Șeful administrației județene a spus că recent a fost conectată la rețeaua de gaze naturale și comuna Moara și urmează Sadova. și îndeamnă primarii să depună proiecte pentru extinderea rețeli de gaze naturale.

„Îi îndemn și pe ceilalți primari să depună proiecte pentru extinderea rețelei de gaze naturale. Spre Vatra Dornei se lucrează deja la construcția magistralei de gaze naturale, iar în jurul Sucevei sunt multe localități care așteaptă gaz metan, mai ales că distanța până la magistrală nu este foarte mare. Mai mult, acum, Guvernul dă fonduri pentru primăriile care vor să ducă gazul în localitățile lor, printr-un program de un miliard de euro”, a precizat șeful administrației județene, care a adăugat că în județul Suceava sunt deja 37 de primării cu studiile de fezabilitate deja făcute pentru rețele de gaz.

„Unul dintre principalele proiecte pentru perioada următoare va fi dublarea numărului de persoane din județul Suceava care să fie racordate la rețelele de gaze naturale”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a semnat certificatele de urbanism pentru rețele de gaz în Adâncata și Hănțești, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava