Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că astăzi s-a primit de la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului avizul de funcționare al Organizației de Management al Destinației Bucovina, OMD regional, înființat în baza noii Legi a turismului. “Mulțumim Ministerului și domnului ministru Cadariu pentru promptitudinea cu care au analizat și soluționat solicitarea noastră. Este prima OMD regională din țară care se poate constitui în baza noii Legi a turismului.

În calitate de președinte al OMD Bucovina, desemnat de membrii fondatori, doresc să anunț câteva priorități și să vă spun câteva gânduri. Intrăm într-o nouă etapă de promovare a turismului în Bucovina. De data acesta este o asociere puternică la care participă toate cele 25 de stațiuni turistice din județ, precum și mediul privat, alături de alte instituții care au dorit să ni se alăture, urmând că în perioada următoare să crească numărul membrilor.

Ne propunem acțiuni de promovare sub brandul Bucovina care să fie mult mai consistente și mai puternice, atât în județ și în țară, cât și în străinătate. Ne propunem să scoatem în față particularitățile unice ale brandului nostru: tradiții, obiceiuri, natură, patrimoniul cultural religios, mozaicul multietnic și multicultural, zona transfrontalieră, gastronomia, dar mai ales oamenii, cu satele tradiționale, credință, ospitalitatea și multe, multe altele.

Creăm circuite turistice pe zone etnofolclorice, rute ale bisericilor și mănăstirilor, rute de turism montan, rute de evenimente culturale, rute de pelerinaj, rute gastronomice, rute cu încărcătură istorică și creăm parteneriate cu autoritățile publice încurajând inițiativa locală.

Dezvoltăm în continuare infrastructura de transport rutier, feroviar și aeronautic. În esență, ne propunem ca turiștii să rămână mai multe zile în Bucovina, venind cu o oferta diversificată în care să se regăsească cât mai multe elemente unicate și de noutate. Ne propunem un partener strâns cu mass-media și liderii de opinie locali, naționali și internaționali. Ne propunem inventarierea periodică a impresiilor și sugestiilor din partea turiștilor, tratarea cu maxima seriozitate a observațiilor și a propunerilor acestora.

Sunt doar câteva gânduri la cald, acum când Bucovina a primit o nouă foaie de parcurs în calitate de destinație turistică de succes”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, anunță o nouă strategie de promovare a Bucovinei, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava