MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a găzduit cea de-a doua ediţie a Memorialului „Lilioara Grămadă” la minifotbal. La această emoţionantă competiţie în amintirea celei care a fost preşedinta Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Suceava au participat un număr de opt echipe care au reunit arbitri din trei judeţe ale Moldovei. Au fost prezente la întreceri formaţii din Iaşi, Botoşani, Rădăuţi, Fălticeni, Siret, Stroieşti şi două din municipiul Suceava.
În faza semifinalelor formaţia care a reprezentat Botoşaniul s-a impus cu 4-1 în faţa celei din Rădăuţi, iar echipa din Stroieşti a câştigat cu 2-1 partida cu cei din Iaşi.
Câştigătoarea celei de-a doua ediţii a Memorialului „Lilioara Grămadă” a fost gruparea CIA Botoşani care a trecut cu 1-0 în finală de formaţia din Stroieşti. Cel mai tehnic jucător al competiţiei a fost ales suceveanul Vlad Ciobanu, cel care este preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri din Iaşi, în timp ce Sorin Ailenei de la Botoşani a cucerit titlul de golgeter. Cel mai bun portar a fost un alt sucevean, Ovidiu Vranău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava