Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 19 octombrie, de la ora 18.00, BookLand va invita la o seara de muzica si poezie in Iulius Mall, sustinuta de micutii artisti ai Cenaclului Literar din Suceava si coordonat de doamna profesoara Alina Sandru. Cei mici ne vor recita si prezenta creatii proprii, care vor fi acompaniate de acordurile de chitara ale copiilor de la Cercul de Muzică Usoara, condus de domnul profesor Mihai Lungoci.

Sambata si duminica vizitatorii BookLand vor petrece pe ritmuri de dans alaturi de prichindeii de la Palatul Copiilor Suceava. Formatiile de dans sportiv Fluturasii (formatie compusa din elevii: Argatu Alexandra, Faur Amelia, Popovici Denisa-Gabriela, Anchidin Sabina-Elena, Argatu Irina, Argatu Teodora, Cervinschi Mario-Andrei, Danila Ioana-Daria, Pavel Bianca-Elena, Argatu Adrian) si Mini Pop (Pinzaru Bianca-Laura, Chiscan Andra-Cosmina, Margean Bianca-Elena, Olariu Ioana-Maria, Simioniuc Ioana, Dascalitei Mariana-Larisa, Strungariu Denisa-Narcisa, Martiniuc Laura-Ioana, Sandu Lucia-Raluca, Boamba Andra, Curic Alexandra, Sandu Monica-Laura) ne vor prezenta coregrafiile Vals de Vienne si Waka Waka, in coordonarea domnisoarei profesoare Aida Petrea. Duminica, alaturi de cele doua grupuri de dans vor evolua si copiii de la Cercul de Muzica Populara, pregatiti de domnul professor Daniel Aneculaesei.

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava