Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de trei zile la finele săptămânii trecute, Suceava a fost gazda celei de-a VII-a ediţii a Cupei „Moş Crăciun” la minifotbal. La invitaţia organizatorilor, a promotorului Ciprian Anton, la competiţie a fost prezent şi candidatul la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, Gheorghe Popescu. Fostul căpitan al naţionalei României şi a FC Barcelona a premiat cele mai bune echipe şi a avut o primă întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor afiliate la FRF din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ.
„Am fost impresionat de faptul că înainte de sărbătorile de Crăciun la Suceava au fost prezenţi aproape 5 – 6 sute de copii. Este o iniţiativă demnă de laudă, una care trebuie susţinută. Cu acest prilej am avut o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiile fotbalistice afiliate la FRF din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ. Am ales Suceava ca primă ieşire a campaniei noastre, sper să fie cu noroc, şi trebuie să spun faptul că împreună cu echipa mea pregătim un proiect pe care să-l prezentăm la Adunarea Generală a FRF din luna martie. Probabil că programul nostru realizat pentru preşedinţia FRF va fi făcut public în jurul datei de 10 ianuarie. Până atunci şi după acel moment vom încerca să-l prezentăm peste tot în ţară” a declarat Gică Popescu.
Fostul mare fotbalist român a ţinut să precizeze faptul că programul său presupune multă muncă şi răbdare.
„Suntem încrezători că programul nostru este unul menit să aducă România din nou la turneele finale ale Campionatelor Mondiale şi Europene. Programul nostru este unul pe 8 ani, deci pe două mandate, pentru că este nevoie de timp, muncă şi răbdare pentru a ajunge la marea performanţă. Nu se poate nimic realiza pe termen scurt” a spus Gică Popescu.
În ceea ce priveşte fotbalul de la nivel local, candidatul la preşedinţia FRF a menţionat faptul că în primul rând trebuie să-ţi doreşti şi să investeşti ca să ajungi în primul eşalon valoric.
„FC Botoşani este o echipă care a avut încredere şi un proiect bun. Echipa vecină a avut un start bun de campionat după care s-a mai stins. În orice caz, fără eforturi, dorinţă şi investiţii nu se poate realiza mai nimic” a conchis Gică Popescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava