Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu,  a anunțat că până pe data de 28 aprilie va fi gata varianta finală la Studiul de fezabilitate la obiectivul de investitii „Parcare supraterană strada Stefan Tomșa” lîngă primărie.

”Am convenit la discuția care a avut loc la primărie cu reprezentanții firmei de proiectare   ca parcarea să aibă in jur de 330 locuri ,78 de locuri pe nivel ,P +4 nivele. Parterul va fi partial ocupat deorece va fi cale de acces pentru cei la care parcarea  le blocheaza accesul in strada Alexandru cel bun. Opt locuri de parcare vor fi dotate cu statii de incărcare electrică. Parcare va dispune de o terasă verde la ultimul nivel pe acoperiș, pe care in timp vor putea fi puse si panouri fotovoltaice. Este foarte important să aprobăm Studiul de fezabilitate, să putem despăgubi cetațenii care au garaje în zonă,să facem terenul liber de sarcini”, a declarat Ion Lungu.

Prima parcare supraterană se va construi în Suceava lângă Primărie. Va avea 330 de locuri pe patru nivele iar pe acoperiș va fi o terasă verde. Lungu: ”La data de 28 aprilie va fi gata varianta finală la Studiul de fezabilitate” (foto), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava