Concert pascal
MOPAN Suceava

Carmen Grebenișan (31 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea, ieri, cu postarea sa oficială, pe contul său de Instagram, în care își anunța prietenii virtuali că mariajul cu Alex Militaru, de trei ani, a ajuns la final. Contactat de Click!, tânărul a mărturisit că în acest moment nu se pune în discuție un divorț de soția sa.

În cele mai recente story-uri făcute de blondină pe contul său de socializare putem vedea că Alex  și Carmen au fost duminică după-amiază vizitați de către Alina Ceușan, soțul și fiul său, Rock. Din postările făcute de fosta concurentă de la „Survivor România” putem vedea cât de bine se înțeleg cei patru, dar și cât de fascinată este Carmen de fiul Alinei Ceușan, Rock. În urma imaginilor apărute în spațiul public, soțul lui Carmen Grebenișan a explicat cum stau lucrurile mai exact între el și partenera sa.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.r) soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”, a spus Alex Militaru pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/prima-reactie-a-lui-alex-militaru-sotul-lui-2349849.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava