Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Dărmănești a început lucrările pentru amenajarea de spații de joacă la mai multe unități școlare din comună. Primarul din Dărmănești, Dan Chidoveț, a declarat că până în prezent s-au amenajat astfel de spații de joacă în curtea grădiniței din satul Dărmănești și în centrul satului Călinești Vasilache. Dan Chidoveț a spus că în perioada următoare vor mai fi realizate lucrări pentru construcția de spații de joacă și în satele Călinești Enache, în curtea școlii, la Dărmănești, în curtea școlii din zona Chilibancina, precum și în Mărițeia Mică, în centru.
Pe de altă parte, el a amintit că la mai multe unități școlare din comună se realizează lucrări de reabilitare și modernizare. Dănuț Chidoveț a declarat că în prezent se lucrează la școala de la Dărmănești, unde se construiesc grupuri sanitare, precum și la școala din satul Dănila. El a arătat că în decursul anilor școala din Dănila a fost modernizată cu învelitoare, acoperiș, fațade exterioare, termopane și garduri, iar în momentul de față se lucrează la o nouă centrală termică, toalete și amenajarea interioarelor. Dănuț Chidoveț a mai afirmat că și la școala din satul Călinești Enache se lucrează pentru construcția unei noi anexe, în care se vor amenaja grupuri sanitare și un spațiu în care se va monta o centrală termică. Primarul din Dărmănești a declarat că cele trei școli se modernizează prin proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Dănuț Chidoveț a spus că lucrările sunt începute și la construcția unei grădinițe noi în satul Măriței, printr-un proiect european finanțat prin AFIR.

Primăria Dărmănești amenajează spații de joacă la mai multe școli și grădinițe din comună, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava