Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto91 poze în acest set

Primăria Fălticeni a sărbătorit, astăzi, 31 de cupluri care au ajuns la „nunta de aur”, împlinind 50 de ani de căsătorie. Slujba de mulţumire a fost oficiată de un sobor de preoţi, în frunte cu preotul protopop de Fălticeni, Adrian Dulgheriu, la Biserica „Sf. Ilie” din Fălticeni. Evenimentul a fost inclus în cadrul programului ediţiei de anul acesta a „Zilelor Municipiului Fălticeni”.

Alături de cele 31 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, deputatul Alexandru Rădulescu, viceprimarul Constantin Bulaicon, dar şi copii, nepoţii, strănepoţii şi cei mai apropiaţi celor care au fost sărbătoriţi. După tradiţia din Fălticeni, naşii celor 31 de perechi ce au sărbătorit nunta de aur le-au fost tinerii Bogdan şi Oana Costîn, ultima pereche din municipiu care s-a căsătorit.


După suljbă, preotul protopop Adrian Dulgheriu i-a felicitat pe toţi cei care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie. „Astăzi aţi venit aici să-i mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate binefacerile din viaţa dumneavoastră, dar şi pentru cele care nu au foast foarte bune în decursul vieţii. Aţi venit să mulţumiţi pentru copiii dumneavoastră, dar şi pentru că sunteţi sănătoşi şi aveţi bucuria să vă vedeţi şi nepoţii şi strănepoţii. Iar noi preoţii ne rugăm să Vă dea Dumnezeu sănătate şi înţelepciune pentru a-i putea educa şi pe nepoţii şi strănepoţii dumneavoastră, aşa cum aţi făcut şi cu copiii”, a spus preotul Adrian Dulgheriu.


La rândul său, primarul din Fălticeni le-a mulţumit tuturor celor care au împlinit 50 de ani de căsătorie pentru tot ceea ce au făcut pentru ca acest municipiu să se dezvolte în decursul timpului. „Trăim acum un moment emoţionant, iar aici, sub acoperişul sfintei biserici este cel mai potrivit loc pentru sărbătorirea acestui eveniment. În calitate de primar vreau să vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi, pentru oraşul nostru, şi pentru toate realizările dumneavoastră. Întreaga comunitate fălticeneană vă mulţumeşte şi vă este recunoscătoare, şi vă doresc să vă bucuraţi de copii, nepoţi, strănepoţi şi de toţi cei dragi”, a spus Cătălin Coman.

Primarul din Fălticeni i-a invitat pe toţi cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie să-i fie alături când va sărbători şi el nunta de aur.
În discursul său, deputatul Alexandru Rădulescu a ţinut să precizeze că îl bucură faptul că poate fi prezent la cel mai emoţionant eveniment care se organizează în municipiului Fălticeni.


La final, primarul din Fălticeni le-a oferit celor 31 de cupluri diplome, flori şi cadouri, după care toată lumea a sărbătorit „nunta de aur” la o pensiune din municipiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava