Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Liteni a început în forță lucrările de asfaltare a opt kilometri de drumuri printr-un proiect european. Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a precizat că este vorba despre lucrările de profilare a drumurilor care vor fi asfaltate au început în satele Corni, Roșcani și Liteni. „De vreo două săptămâni început lucrările la aceste drumuri. Am amenajat prima dată drumul Lanul Gării, apoi am profilat la Corni, acum se lucrează la Roșcani și mai avem câteva drumuri în Liteni, pe care le vom lua pe rând. Sunt 8 kilometri de drumuri iar lucrările trebuie finalizate până la sfârșitul anului viitor. Este un termen în care se poate realiza această investiție, unele lucrări putând fi efectuate și dacă vremea se răcește”, a arătat Tomiță Onisii.

El a precizat că aceste lucrări se realizează în cadrul unui proiect finanțat prin fonduri europene pe Axa 13. Onisii a amintit că valoarea contractului semnat pentru componenta de modernizare de drumuri din cadrul acestui proiect este de aproape 11 milioane de lei, lucrările fiind realizate de firma SC Vulturii SRL din Botoșani. Primarul din Liteni a adăugat că pentru componenta de construcții civile din cadrul aceluiași proiect a fost lansată licitația pentru desemnarea constructorului. El a precizat că tot prin acest proiect european finanțat pe Axa 13  o se vor construi o casă de cultură nouă, se va reabilita/mansarda corpul B al liceului din localitate și se vor amenaja două spații verzi. Tomiță Onisii a subliniat faptul că acest proiect este cel mai mare proiect care a fost implementat în orașul Liteni.

Pe de altă parte, Onisii a spus că în momentul de față se lucrează la modernizarea a încă 10 kilometri de drumuri. El a arătat că 8,5 kilometri se modernizează printr-un proiect pentru drumuri calamitate și 1,5 kilometri cu fondurile alocate de la bugetul local. Tomiță Onisii a declarat că își dorește ca aceste drumuri să fie finalizate, dacă vremea va permite, până la finalul acestui an.

Primăria Liteni a început în forță lucrările pentru asfaltarea a opt kilometri de drumuri printr-un proiect european (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava