Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria și Club Rotary Fălticeni au montat în centrul acestui oraș un nou logo de promovare al acestui municipiu „ILoveFătliceni”, cu o inimă în locul cuvântului „Love”. Primarul Cătălin Coman a precizat că montarea acestui logo este o idee mai veche, concretizată acum în urma colaborării cu membrii clubului Rotary din Fălticeni. „După îndelungi calcule privind aspectul estetic și locul în care să fie amplasată, am luat decizia împreună să amplasăm acest logo în centrul municipiului Fălticeni. Am vrut să avem un logo al Fălticeniului astfel încât să creștem vizibilitatea orașului, atât pentru noi cât și pentru eventualii turiști”, a precizat Cătălin Coman. El a arătat că primăria a asigurat o finanțare de doar 4.500 de lei pentru infrastructură și locație, iar Clubul Rotary Fălticeni a asigurat fondurile pentru literele logo-ului. Coman a spus că noul logo a fost amplasat de doar câteva zile și deja se bucură de apreciere în rândul cetățenilor, în special al tinerilor, care i-au dat și un nume, ca punct de întâlnire, intitulându-l „la litere”. „Literele au vizibilitate față/verso, sunt luminate pe timp de noapte și deja constituie un reper important pentru Fălticeni, alături de ceas. Și sunt convins că va fi un punct de atracție și un punct important de întâlnire. Deja se vorbește prin Fălticeni că ne întâlnim <la litere>. Și pot să spun că cetățenii au primit bine acest nou logo și sunt deja foarte multe fotografii realizate de fălticeneni, copiii sunt încântați, în special pe timp de noapte când literele sunt luminoase”, a precizat Cătălin Coman. El a ținut să aprecieze buna colaborare între Primăria Fălticeni și Clubul Rotary din acest municipiu.

„Am avut în Rotary Club Fălticeni un partener extrem de energic. Am mai spus-o de fiecare dată cu maximă sinceritate că este una dintre cele mai active și eficiente organizații Rotary la nivel național, cu multiple proiecte și colaborări atât la nivelul țării cât și la nivel internațional. Pentru că nu trebuie să uităm în ultimii doi – trei ani de zile municipiul Fălticeni a fost vizitat de delegații importante de membri Rotary din alte țări ale Uniunii Europene, Italia, Franța, Germania, dar și din Elveția. De fiecare dată aceste vizite s-au materializat în proiecte beneficie pentru comunitatea din Fălticeni, respectiv donații de echipamente informatice pentru colegii din Fălticeni, oferind și posibilitatea ca elevi din municipiul nostru să studieze și să viziteze alte țări. Și cu atât mai mult doresc și eu să mă implic pentru că avem un partener extrem de energic. Și pentru Primăria Fălticeni este un lucru pozitiv că reușim să avem colaborări cu parteneri care își doresc în mod real să facă lucruri concrete și nu doar chestiuni superficiale. Sunt lucruri importante care se întâmplă și cu atât mai mare este și obligația noastră a primăriei să vină în întâmpinarea eforturilor lor, astfel încât împreună să putem realiza ceva bun, frumos și eficient pentru fălticeneni”, a mai declarat Cătălin Coman.

Primăria și Club Rotary au montat în centrul Fălticeniului noul logo de promovare al municipiului. Cătălin Coman: „Vrem să creștem vizibilitatea orașului”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava