Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi, primarul Sucevei, Ion Lungu, împreună cu rectorul Universității ”Ștefan cel Mare”, Valentin Popa, au fost prezenți la antrenamentul echipei de handbal masculin CSU din Suceava din sala ”Dumitru Bernicu” pentru a oferi garanția instituțiilor pe care le reprezintă în efortul de promovare în primul eșalon valoric.

”Am vrut foarte mult să vă cunosc și să vă garantez faptul că Primăria și Consiliul Local Suceava vor oferi condiții optime pentru a ataca promovarea în Liga Zimbrilor. În acest an avem cel mai mare buget destinat handbalului, două milioane de lei.
În al doilea rând, vom avea la dispoziție 100.000 de euro pentru schimbarea iluminatului sălii ”Dumitru Bernicu”. Vom aștepta o pauză competițională și vom rezolva acest lucru.
Sala Polivalentă este un lucru realizabil și sper că ea va proni în sfârșit în acest an. Ne aflăm în momentul procedurilor de licitare pentru realizarea proiectului și a studiului de fezabilitate. Avem cinci oferte pentru aceste proiecte și sperăm că una dintre ele va câștiga și vom putea începe lucrările efective la finele acestui an. Va fi o sală mare, de 5.000 de locuri și ea va fi destinată în principal echipei de handbal masculin.

Anul trecut a fost mai dificil, o parte din jucătorii cu experiență au plecat și le mulțumim pentru ce au făcut pentru handbalul sucevean. Noi am ales să întinerim echipa și cred că am făcut bine. Obiectivul este promovarea în Liga Națională și revenirea la performanțele mai vechi”, a spus Lungu.

Alături de Consiliul Local și Primăria Municipiului Suceava, unul dintre principalii susținători ai echipei de handbal masculin este USV Suceava.

”Rezultatele din acest sezon competițional sunt promițătoare și sper să ne atingem obiectivul propus, promovarea în Liga Națională. Anul trecut a fost unul bun din punct de vedere financiar și mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru sprijin.
USV are un buget de excepție pentru acest an pentru echipa de handbal masculin CSU din Suceava. Am început pe un drum bun și sunt optimist în ceea ce privește promovarea, apoi menținerea, apoi calificarea în play-off și sper să facem inaugurarea sălii polovalente cu un meci din Cupele Europene” a declarat rectorul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, Valentin Popa.
”Mă bucur mult că am jucătorii noștri au avut posibilitatea să simtă pe viu susținerea pe care Consiliul Local și Primăria și USV Suceava le oferă echipei noastre de handbal. La mulțumim și-i asigurăm de faptul că facem toate eforturile pentru atingerea obiectivului propus, promovarea în Liga Națională.
Nu avem în acest sfârșit de săptămână niciun joc oficial și am reușit să contractăm un meci cu CSM Focșani” a conchis antrenorul echipei CSU din Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava