• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că părinţii nou născuţilor vor primi câte un voucher valabil la clinica „Fiziomed” atunci când vor depune actele pentru primirea alocaţiilor. Lucian Harșiovschi a spus că voucher-ul respectiv, care trebuie ridicat de la sediul din Burdujeni al primăriei, este valabil pentru evaluarea străii generale de sănătate a copilului. Viceprimarul Lucian Harşovschi a mai spus că de doi ani municipalitatea colaborează şi cu clinica „Aramis”, care oferă câte un voucher valabil pentru un consult al nou-născuţilor. Din 2017 şi pînă în prezent au fost eliberate 1.910 vouchere. „Toți nou-născuții din municipiul Suceava beneficiază din 2017 de un examen medical gratuit pentru evaluarea stării de sănătate în baza protocolului încheiat între Primăria municipiului Suceava și Aramis – Centru de Pediatrie. Începând cu această lună, am încheiat încă un parteneriat, cu clinica Fiziomed, prin care se oferă gratuit nou-născuților cu domiciliul pe raza municipiului, câte o evaluare de kinetoterapie pediatrică. Cele două vouchere pot fi ridicate la depunerea dosarului de alocație de stat pentru copii, la sediul Direcției de Asistență Socială – Primăria Burdujeni”, a declarat Lucian Harșobschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava