Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarii orașelor Milișăuți și Salcea, precum și cel al comunei Pojorâta se vor alătura PNL Suceava și vor candida pentru un nou mandat din partea liberalilor. Surse politice au precizat că la ședința de astăzi a Colegiului Județean Director al PNL Suceava au fost prezenți alături de liberali primarii din Milișăuți, Vasile Cărare și cel din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu. În ședința PNL Suceava au fost validați candidații PNL pentru 110 de localități, din cele 114 ale județului. Vasile Cărare a fost ales din partea USR, el fiind la primul mandat. Ioan Bogdan Codreanu a candidat din partea PMP pentru actualul mandat de primar, el fiind exclus ulterior din acest partid.

În ceea ce-l privește pe primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțig, acesta nu a fost prezent la ședință dar a transmis printr-un delegat ca va candida din partea PNL Suceava pentru un nou mandat de primar.

Conducerea PNL Suceava a mai validat și candidatura omului de afaceri Alin Rusu pentru funcția de primar al comunei Șcheia.

La ședința PNL Suceava au mai fost prezenți și primarii din Mănăstirea Gura Humorului, Viorel Croitoru (USR) și cel al comunei Fântâna Mare, Vasile Mucilenița (independent), care recent au anunțat că vor candida pentru un nou mandat din partea liberalilor.

Primarii din Milișăuți, Salcea și Pojorâta se alătură PNL Suceava pentru a candida pentru un nou mandat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava