Concert pascal
MOPAN Suceava

Primărița de Berchișești, Violeta Țăran, este mândră de copiii din Ansamblul „Plaiurile Berchișeștiului”, care a reprezentat cu cinste comuna la o emisiune pe un post național de televiziune. Ea a ținut să-i felicite pe copii dar și pe părinții acestora.

”Mulțumim postului de televiziune Național TV și producătorului Mircea Piticar. Îi mulțumesc în mod special domnului profesor Carolică Bordea, deoarece a reușit, într-un timp foarte scurt, de aproximativ două luni, să conceapă un program minunat pentru Ansamblul „Plaiurile Berchișeștiului”, care a reușit să impresioneze publicul, atât la nivel regional, cât și național. Nu în ultimul rând, le mulțumesc părinților micuților noștri artiști pentru că au încurajat demersul domnului profesor, precum și copiilor din ansamblu, care au reușit o interpretare remarcabilă.  Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

Mulțumim în mod special și gazdei noastre, Domeniului Comoara Bucovinei, din satul Corlata! După cum v-am obișnuit de ani buni, Primăria comunei Berchișești are ca prioritate organizarea în permanență a activităților culturale, având ca obiectiv transmiterea către tânără generație a iubirii tradițiilor strămoșești, prin păstrarea și perpetuarea portului popular, a dansului, a muzicii și a tuturor obiceiurilor noastre. Copiii noștri trebuie să fie mândri că sunt bucovineni, că sunt români, și sunt convinsă că acest sentiment există aici, la noi, în Berchișești!”, a transmis Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava