Concert pascal
MOPAN Suceava

Elevii Școlii Gimnaziale Băișești din comuna Cornu Luncii au organiza și anul acesta un târg de Crăciun caritabil. Alături de elevi și profesori a fost prezent și primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron. „Sfintele Sărbători ale Crăciunului reprezintă o perioadă încărcată de trăiri afective foarte intense. De la bucuria Nașterii Mântuitorului la bucuria aproape copilărească de a face și de a primi daruri, de a împodobi bradul, de a cânta și a asculta colinde, de a fi împreună cu cei dragi, aceste stări ne umplu și uneori ne copleșesc sufletul. Ne dorim să fim mai buni și să împărtășim magia sărbătorilor de iarnă și căldura sufletească cu cei din jur”, a transmis conducerea școlii.

Târgul de Crăciun a fost organizat de elevii Școlii Gimnaziale Băișești în parteneriat cu Clubul Rotary și CJRAE, în cadrul proiectului „Împreună pentru o lume mai bună!”. Târgul a fost un eveniment caritabil cu un scop nobil de a susține financiar un caz deosebit, existent în școala din Băișești. „Cu mic cu mare, sub îndrumarea doamnei profesoare Munteanu Georgeta, elevii au meșterit cu talent obiecte de decor de sărbătoare( globuri, coronițe, clopoței,felicitări, icoane ). Banii adunați în urma vânzării obiectelor precum și banii din donații, au adus lacrimi de bucurie în ochii copilului și a părintelui cărora li s-au oferit în dar.

Magia sărbătorilor ne-a cuprins pe toți și ne-a oferit prilejul de a ne deschide sufletele, de a transforma lumea într-un loc plin de lumină și bucurie. Crăciun Fericit!”, spune conducerea școlii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava