Concert pascal
MOPAN Suceava

Sărbătorile de final de an vor fi mai frumoase pentru cei aproximativ 2.000 de locuitori ai satelor Șinca, Sasca Mare și Păiseni din comuna Cornu Luncii. Moș Crăciun le aduce apa curentă. Investiția în rețeaua de alimentare cu apă, investiție mult așteptată de oameni a fost finalizată și până de Crăciun va fi pusă în funcțiune. ”Suntem pe ultima sută de metri. Săptămâna asta facem probele după care dăm drumul la apă. Până de sărbători Moș Crăciun aduce apă în satele Șinca, Sasca Mare și Păiseni”, a spus primarul Gheorghe Fron. El a precizat că investiția s-a realizat prin PNDL II și a costat aproximativ 9,5 milioane de lei.

”Sunt case care nu au avut apă niciodată. Cineva de acolo mi-a zis în felul următor: dom primar nu știu dacă matale înțelegi ce înseamnă fiecare picătură de apă pe care am adus-o cu butoiul sau cu cisterna.  Apa o aducea cineva cu cisterna iar oamenii plăteau pentru asta”, a spus primarul. Edilul a subliniat că singurele sate care au rămas fără sistem de apă și canalizare sunt Dumbrava și Sasca Mică care vor beneficia de un proiect separat în viitorul apropiat. Gheorghe Fron a mai spus că în satele Brăiești, Băișești, Cornu Luncii și Sasca Nouă se lucrează la rețeaua de canalizare investiție care se face prin PNDL I și care se va finaliza anul viitor.

Moș Crăciun aduce apa în satele Șinca, Sasca Mare și Păiseni din Cornu Luncii. Gheorghe Fron: ”Săptămâna asta facem probele după care dăm drumul la apă”, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava