Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin, vrea să reînvie tradiția de a face grătare în aer liber în ziua de 1 mai. El îi invită pe concetățenii săi să petreacă în zilele de 30 aprilie și 1 mai în parcul central din fața Casei Germane. Loghin le-a transmis rădăuțenilor să-și ia grătarele cu ei pentru a-și prepara mâncarea tradițională de 1 mai adică mici și cârnați dar i-a anunțat că acolo vor găsi și tarabe cu mici și bere, fasole cu cârnați, caș cu roșii și ceapă verde.

”Reînvierea tradiției de a face grătare în aer liber în această zi a devenit o adevărată competiție culinară între prieteni și familii. Cu toții își scot cele mai bune rețete de mici și cârnați din sertarele de bucătărie, se pregătesc cu saci de cărbune și bere rece, demonstrându-și abilitățile de bucătari iscusiți. Un moment dedicat socializării și petrecerii timpului alături de cei dragi, alături de prieteni, ascultând muzică și relaxându-ne în aerul îmbibat de aroma delicioaselor bucate. Așa ne propunem să petrecem zilele de 30 aprilie și 1 mai în parcul central din fața Casei Germane (lângă Templul Evreiesc), unde te invităm alături de noi. Adu-ți grătarul, hamacul sau pătura în parc, unde noi te vom aștepta în jurul scenei pe care vor evolua artiști locali. Vor fi tarabe cu mici și bere, fasole cu cârnați, caș cu roșii și ceapă verde, toate bunătățile producătorilor locali, dar simte-te liber să îți prepari și singur grătarul, mai ales dacă ai vreo rețetă specială. Hai să petrecem împreună cele două zile dedicate sărbătorii de 1 mai. Un proiect aflat la prima ediție pe care-l doresc să-l transform într-o tradiție rădăuțeană”, a declarat primarul de Rădăuți.

Primarul Loghin îi invită pe rădăuțeni la grătare în parcul central din fața Casei Germane, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava