Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Bogdan Loghin  a fost prezent la activitățile de debut ale noului an școlar la mai multe unități de învățământ din Rădăuți unde a transmis mesajul de suflet al municipalității.

”Primul clopoțel rămâne în inimă. Prima zi de școală e cea mai frumoasă amintire, pentru cei ce descoperă lumea. În mâna dascălului părinții își așază copiii,  printre zâmbete și flori. Jucăriile rămân acasă, iar cei mici pornesc pe calea cunoașterii.  Elevii de azi sunt adulții de mâine. Cu ei și prin ei România va fi țara pe care ne-o dorim. Dragostea pe care le-o dăruim în băncile școlii e misiunea sfântă a școlii românești. Speranța unei lumi mai bune se află în ochii dascălului și în sufletul elevului.

Azi, la început de an școlar, privim cu bucurie și speranță spre cei mai buni dintre noi, ce pășesc pragul cunoașterii. Copiii noștri sunt bucuria noastră. Urăm dascălilor și elevilor multă sănătate și putere. Le dăruim recunoştință și promisiunea că le vom fi alături mereu, cu gândul și fapta”, a transmis Loghin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava