Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a mulțumit astăzi în cadrul conferinței de presă săptămânale sucevenilor pentru sutele de mesaje ”de regret” primite după ce a anunțat că nu mai candidează pentru un nou mandat. ”Vreau să mulțumesc sucevenilor pentru sutele de mesaje pe care mi le-au trimis de regret, de încurajare. Le mulțumesc mult. Sunt  mesaje venite din domeniul privat, din domeniul public și în mod special îi mulțumesc domnului rector Mihai Dimian care mi-a trimis un mesaj foarte frumos”, a declarat Lungu.

El a mulțumit sucevenilor pentru că l-au  votat și suportat 20 de ani. ”Vine o vreme când decât să te huiduie lumea mai bine să te regrete așa că mai bine așa. Lungu a mai spus că va face tot posibilul ca Lucian Harșovschi să câștige Primăria. ” Principala mea preocupare e să câștigăm Primăria.  PNL m-a sprijinit de 5 ori ca primar și mă simt dator să întorc și eu sprijinul către PNL astfel încât Primăria să rămână la PNL. Aș fi foarte mulțumit, poate cel mai fericit să câștigăm Primăria din  nou să plec de la Primărie cu misiunea îndeplinită că am fost cinci mandate primar și am lăsat Primăria mai departe pe mâna PNL”, a încheiat Ion Lungu.

Primarul Lungu mulțumește sucevenilor pentru sutele de mesaje ”de regret” primite după ce a anunțat că nu mai candidează pentru un nou mandat. ”Îi mulțumesc în mod special domnului rector Dimian care mi-a trimis un mesaj foarte frumos”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava