Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul PDL din comuna Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimiţean, a anunţat că susţine candidatura actualului senator Gavril Mîrza pentru câştigarea postului de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana, precum şi a echipei de candidaţi USL. În cursul zilei de ieri, în comuna Ciprian Porumbescu a avut loc o întâlnire electorală a USL pentru promovarea candidaturilor lui Gavril Mîrza pentru Camera Deputaţilor şi a medicului Tiberius Brădăţan pentru postul de senator în colegiul nr. 2 Suceava. La întâlnirea la care au fost prezenţi peste 200 de locuitori din Ciprian Porumbescu au mai participat şi primarul PDL al comunei, Dumitru Nimiţean şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. În cuvântul său, Dumitru Nimiţean şi-a declarat susţinerea totală pentru candidaţii USL, şi în special pentru Gavril Mîrza, subliniind că acesta „a contribuit la dezvoltarea comunei Ciprian Porumbescu”. „Ori de câte ori a fost solicitat, Gavril Mîrza nu ne-a refuzat niciodată, şi întotdeauna ne-a ajutat în perioada 2004 – 2012. Gavril Mîrza ne-a sprijinit cu asfaltarea drumului de la <Liră> şi până în comună, cu refacerea acoperişului la biserica din Stupca, a contribuit parţial la construirea prăznicarului şi la realizarea încălzirii din biserică”, a spus Nimiţean. El a mai adăugat că susţine fără nici o rezervă candidaţii propuşi de USL, deoarece candidaţii ARD „nu au trecut niciodată prin comună”.

La rândul său, Gavril Mîrza, a mulţumit celor peste 200 de locuitori ai comunei Ciprian Porumbescu pentru că au fost alături de el la această întâlnire, arătând că localităţile din colegiul din colegiul nr. 3 pentru Camera Deputaţilor sunt casa lui. „În calitate de deputat în acest colegiu voi fi alături de primarul Dumitru Nimiţean în realizarea proiectelor pentru extinderea alimentării cu apă în zonele în care au fost construite case noi, precum şi pentru construirea unui nou cămin cultural care să poarte numele Ciprian Porumbescu. De asemenea voi sprijini realizarea unei grădiniţe cu program normal şi construcţia unui parc eolian, care să asigure şi locuri de muncă pentru cetăţenii comunei”, a declarat Gavril Mîrza.

În cadrul întâlnirii cu locuitorii comunei Ciprian Porumbescu, candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, Tiberius Brădăţan, a arătat că rolul parlamentarului este acela de a promova legi drepte pentru populaţie, subliniind faptul că se va ocupa personal pentru promovarea unei Legi a sănătăţii „care să mulţumească oamenii cu posibilităţi financiare, dar mai ales pe cei fără aceste posibilităţi”.

În finalul discuţiilor, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a arătat că actualul Guvern USL condus de Victor Ponta a îndreptat „o parte din nedreptăţile săvârşite de fosta guvernare”. Nechifor a mai spus că actuala guvernare a crescut subvenţiile pentru agricultură, iar ca proiect local a subliniat că vor începe lucrările la drumul Ilişeşti – Ciprian Porumbescu. Nechifor a mai declarat că atât Gavril Mîrza, cât şi Tiberius Brădăţan vor deschide un cabinet parlamentar în comuna Ciprian Porumbescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava