Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu a anunțat în mod oficial că va candida pentru un nou mandat. Prezent în cadrul unei conferințe de presă împreună cu liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur și cu deputatul liberal Ioan Balan, Ion Lungu a spus că ținta Organizației Municipale Suceava a PNL Suceava, pe care o conduce, este câștigarea Primăriei Suceava la următoarele alegeri locale de anul viitor. „Ne propunem să câștigăm toate alegerile. La organizația municipală ne propunem să câștigăm Primăria Suceava și o vom câștiga. Suntem pregătiți, avem proiecte. Așa cum am spus, avem undeva la 70 de proiecte, cum nu a mai avut niciodată Suceava”, a precizat Ion Lungu. Trebuie spus că dacă va câștiga la alegerile de anul viitor, Ion Lungu va ajunge la al șaselea mandat de primar al Sucevei.

Ion Lungu a precizat că o nouă candidatura reprezintă „un act de maximă responsabilitate”. „Noi avem 70 de proiecte la primărie unul mai important decât altul care trebuie duse la îndeplinire. Lipsit de modestie spun că în fiecare dimineață sunt la 7 la primărie și împingem cu ghilimelele de rigoare la realizarea acestor proiecte”, a declarat Lungu. El a fost întrebat și de relația pe care o are în momentul de față cu viceprimarul Lucian Harșovschi. Asta în condițiile în care acesta și-ar dori o candidatură pentru funcția de primar al Sucevei la alegerile de anul viitor. „Relația mea cu domnul viceprimar Lucian Harșovschi este o relație normală, corectă, civilizată și sunt convins că vom găsi o cale comună. Sigur, că și el și-ar dori, asta este realitatea dar eu sunt convins că vom rămâne în echipă și vom găsi o soluție să lucrăm bine în continuare spre folosul sucevenilor”, a spus Lungu. De asemenea, el a fost întrebat și dacă va mai spune anul viitor că va candida pentru ultimul mandat, așa cum a făcut-o în 2020. „Nu mai spun. Sigur că e o problemă asta cu ultimul mandat. Sunt mai multe mandate, dar fiecare mandat vine cu o anumită provocare. De această dată nu s-a întâmplat niciodată ca Suceava să aibă atât de multe proiecte importante pe care le-am inițiat, proiecte la care lucrez în fiecare zi și îi mulțumesc președintelui Flutur pentru sprijinul acordat. În același timp foarte des merg și eu la București, acolo unde este nevoie de o anumită autoritate, nu din alt punct de vedere, ci pentru celeritate, pentru discuții și chiar am și acest avantaj la Asociația Municipiilor din România”, a arătat primarul Sucevei.

Flutur: „Ni-l asumăm pe domnul Lunci ca și candidat de primar”

De precizat că o viitoare candidatură a lui Ion Lungu pentru un nou mandat este asumată oficial de PNL Suceava, lucru anunțat de liderul județean Gheorghe Flutur. „PNL este o pepinieră de oameni foarte buni și în multe situații avem echipă, primar viceprimari care au performat. Nu s-a inventat primărie cu doi primari. Înțelepciunea noastră trebuie să fie atât de profundă încât să găsim soluții să folosim resursa umană inteligent la noi acasă. Ni-l asumăm pe domnul Lungu ca și candidat de primar. Categoric da. Pentru că eu mă uit la fapte, la dezvoltare. Aici cred că trebuie să fiu foarte pragmatic. Chiar dacă dumnealui spunea în mandatul trecut că e ultimul mandat, viața a făcut să îl văd în acest mandat chiar mai activ decât altădată. Cred că l-a activat foarte mult și numărul de proiecte și provocările care sunt”, a spus Gheorghe Flutur.

Primarul Sucevei Ion Lungu a anunțat oficial că va candida pentru un nou mandat. „Nu mai spun că e ultimul”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava