Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a ținut să-i felicite pe elevii de la Școala Gimnazială Bivolărie pentru acțiunile de ecologizare a albiei râului Suceava care au avut loc în cadrul „Săptămânii Verzi”. „Elevii Școlii Gimnaziale Bivolărie au încercat la începutul acestei săptămâni să repare ceea ce adulții fac cu maximă nepăsare și dispreț atât față de mediul înconjurător, cât și față de toți ceilalți cetățeni ai orașului. Felicităm inițiativa și implicarea conducerii Școlii Gimnaziale din Bivolarie și le mulțumim elevilor pentru exemplul oferit celor care deși li se ridică săptămânal deșeurile din fața curții, au grijă sa le rămână un surplus pe care să-l arunce în lunca râului Suceava”, a spus Vasile Iliuț. El a ținut să transmită și un apel la bun simț pentru ca ceea ce au făcut elevii să rămână așa și să nu apară alte deșeuri. „Transmit cu această ocazie un apel la bun simț pentru a putea să ne bucurăm cu toții de o luncă a râului Suceava curată și îngrijită corespunzător . Va mulțumesc tuturor pentru implicare”, a spus primarul orașului Vicovu de Suceava.

În „Săptămâna Verde”, în cadrul proiectului Prietenii naturii, Școala Gimnazială Bivolărie a organizat activitatea „Ecologiștii în acțiune” la care au participat elevii claselor V-VIII și clasele pregătitoare A și B, clasa IIA, clasa IIIA și clasa IVB.

Scopul acestei activități a fost acela de formare a unei atitudini responsabile și active pentru gestionarea și ocrotirea mediului înconjurător în vederea menținerii echilibrului ecologic. Elevii au participat la ecologizarea unui porțiuni din albia Sucevei, prin strângerea deșeurilor, sub îndrumarea cadrelor didactice și în parteneriat cu Primăria orașului Vicovu de Sus, care a pus la dispoziție saci și mașina de salubrizare pentru transportarea deșeurilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava