Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul festival de manele se va desfășura în comuna clujeană Cămărașu, la începutul lunii iulie. Pentru două zile, pe scena ,,One Festival” vor urca printre cei mai consacrați cântăreți de manele, potrivit click.ro.

Evenimentul este o provocare pentru evenimentele muzicale de amploare din România, având în vedere că este primul concert de acest gen. Cei pasionați de manele vor avea ocazia să trăiască o experiență unică, iar organizatorii s-au străduit să pună la dispoziția participanților cât mai mult multe facilități, în mod gratuit.

De asemenea, cei care vin cu mașina proprie, sau spectatorii ce au de gând să campeze, beneficiază de parcări, respectiv spații de camping, gratuite, mai scrie sursa citată.

„Încercăm să aducem un alt fel de eveniment printre noi, alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai genului şi momentului. Se asigură locuri de parcare auto pentru toţi participanţii, în imediata vecinătate a locaţiei. Posibilitate de campare în limita spaţiului disponibil. Totul gratuit”, au anunţat organizatorii.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/primul-festival-de-manele-va-avea-loc-la-cluj-ce-639461.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava