MOPAN Suceava

Mixul de retail propus de Iulius Mall Suceava a fost completat, recent, cu brandul Skechers, lider mondial pe segmentul de încălțăminte pentru sporturi de performanță. Cu ocazia inaugurării, până pe 5 mai 2019, clienții beneficiază de un discount de 50% la al doilea produs cumpărat.

Skechers este situat la parterul Iulius Mall Suceava, fiind primul magazin inaugurat în regiunea de nord-est și cel de-al șaselea din România. Brandul american ocupă primul loc la nivel internațional în preferințele sportivilor și nu numai, oferind peste 3.000 de modele de pantofi pentru femei, bărbați și copii. Colecțiile proiectate și dezvoltate de Skechers acoperă toate vârstele și activitățile, varietatea propunerilor cucerind milioane de clienți prin calitate, inovație, confort și design la modă.

În magazinul brandului specializat din Iulius Mall Suceava sunt disponibile două categorii principale de încălțăminte, cea dedicată activităților de zi cu zi și cea pentru sportivii de performanță. Pantofii Skechers sunt creați pentru a oferi protecție și maximum de confort, dar și un stil casual și modern. Colecția dedicată atleților și pasionaților de mișcare dispune de implementarea unor tehnologii de ultimă generație, susținând sportivii în misiunea lor. Pentru copii, pantofii Skechers sunt creați pentru a răspunde energiei lor, dar reprezintă și „jucării” luminoase și îndrăznețe.

Cu ocazia inaugurării, clienții noii locații din Iulius Mall Suceava beneficiază de un preț redus cu 50% pentru al doilea produs cumpărat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava