MOPAN Suceava

Marea ta pasiune este moda? Ai o personalitate puternică și modul tău preferat de exprimare este garderoba? Găsește inspirație în noul catalog online fashion „Your Rules”, disponibil pe site-ul Iulius Mall Suceava: http://iuliusmall.com/suceava/fashion/.

Știm că ești conectat la tot ce este nou în materie de tendințe și că îți dorești să fii un trend setter în peisajul urban. În acest sezon, Iulius Mall Suceava te ajută să-ți găsești propriul stil și să-ți spui povestea în cel mai original mod. De curând, a fost lansat „Your Rules”, catalogul fashion ce surprinde noutățile din modă și care dezvăluie piesele disponibile în noile colecții ale brandurilor preferate de pasionații de shopping. Outfit-urile propuse de designerul Simona Semen sunt în ton cu preocupările tinerilor, punând în prim-plan spiritul energic, nonconformist, creativ și îndrăzneț al acestora. Te invităm să te inspiri, să fii autentic și curajos în a-ți crea propriul stil!

Răsfoiește paginile dedicate în totalitate trendurilor actuale, în care găsești idei cu personalitate, și vezi ce te caracterizează! Cele mai cool piese vestimentare și accesorii spectaculoase au fost selectate de la brandurile mult îndrăgite din Iulius Mall Suceava: C&A, LC Waikiki, Lee Cooper, Kenvelo, Motivi, Medea, Salamander și Meli Melo. Stiliștii Carmen Style au realizat coafurile, iar machiajul poartă semnătura make-up artistului Sephora, Daniela Olărescu.

Alege ce ai vrea să îmbraci și mergi la shopping în Iulius Mall Suceava! Ai șansa să câștigi și premii, în cadrul campaniei „De Paște, îmbrățișează tradiția!”, care se desfășoară până pe 26 aprilie 2019. Dacă faci cumpărături în valoare de peste 100 de lei din magazinele Iulius Mall te poți înscrie în tombola dedicată sărbătorilor ce se apropie, la Centrul Info. Zilnic, primii 225 de participanți vor câștiga premii instant: gift box-uri pentru selfie, vouchere de cumpărături C&A, invitații la cafea Kups, meniuri Taksim, cosmetice Gerovital,  bomboane de ciocolată, cafea, sticle de vin sau băuturi răcoritoare. Pe 22 aprilie, vor fi desemnați, prin tragere la sorți, zece câștigători ai câte un pachet cu produse de înfrumusețare Gerovital. În plus, în urma extragerii din ultima zi a campaniei se va afla marele câștigător, care se va bucura de o sesiune de cumpărături pentru întreaga familie, în valoare de 1.500 de euro. Premiul va fi acordat sub formă de Cec-uri Cadou, care pot fi valorificate în magazinele Iulius Mall Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava