Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele trecute, municipiul Suceava a găzduit primul turneu al anului din circuitul Tenis Partener, o competiţie care face parte din programul naţional „Toată România Joacă Tenis”. Competiţia de categoria Silver a avut loc, ca de obicei, pe terenurile de zgură de la Baza Sportivă “Unirea” aflate în administrarea clubului Select. Pentru o triere echilibrată a participanţilor, turneul a fost structurat pe patru niveluri de valoare în proba de simplu şi unul la dublu.

Cotat ca principal favorit, Gabriel Istrate s-a încununat învingător la Nivelul 5, după ce a dispus în ultimul act de Lucian Pohoaţă. Întrecerea individuală de la Nivelul 6 i-a revenit pe merit lui Daniel Roşu, după o finală cu Vasile Rusu, aflat şi el în mare creştere de formă. Competiţia de la Nivelul 7 a fost dominată de mereu tânărul Viorel Negru, după ce a depăşit în semifinală şi finală doi sportivi foarte bine cotaţi, pe Alin Opincaru şi Ştefan Hunceac. Cea mai puternică întrecere de simplu a turneului de la Suceava, de Nivelul 8, a fost câştigată de Bogdan Marasin, care l-a depăşit în meciul decisiv pe câmpulungeanul Relu Ifrim, în trei seturi.

Concursul de dublu a avut în prim plan perechea Viorel Negru / Lucian Pohoaţă, învingătoare în ultimul act după un meci foarte echilibrat, cu scorul de 2-6, 6-4, 10-8, în faţa cuplului Mihai Ududec / Gabi Rusu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava