• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Zilele trecute, municipiul Suceava a găzduit primul turneu al anului din circuitul Tenis Partener, o competiţie care face parte din programul naţional „Toată România Joacă Tenis”. Competiţia de categoria Silver a avut loc, ca de obicei, pe terenurile de zgură de la Baza Sportivă “Unirea” aflate în administrarea clubului Select. Pentru o triere echilibrată a participanţilor, turneul a fost structurat pe patru niveluri de valoare în proba de simplu şi unul la dublu.

Cotat ca principal favorit, Gabriel Istrate s-a încununat învingător la Nivelul 5, după ce a dispus în ultimul act de Lucian Pohoaţă. Întrecerea individuală de la Nivelul 6 i-a revenit pe merit lui Daniel Roşu, după o finală cu Vasile Rusu, aflat şi el în mare creştere de formă. Competiţia de la Nivelul 7 a fost dominată de mereu tânărul Viorel Negru, după ce a depăşit în semifinală şi finală doi sportivi foarte bine cotaţi, pe Alin Opincaru şi Ştefan Hunceac. Cea mai puternică întrecere de simplu a turneului de la Suceava, de Nivelul 8, a fost câştigată de Bogdan Marasin, care l-a depăşit în meciul decisiv pe câmpulungeanul Relu Ifrim, în trei seturi.

Concursul de dublu a avut în prim plan perechea Viorel Negru / Lucian Pohoaţă, învingătoare în ultimul act după un meci foarte echilibrat, cu scorul de 2-6, 6-4, 10-8, în faţa cuplului Mihai Ududec / Gabi Rusu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava