Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, terenurile din complexul „Unirea” au găzduit meciurile din cadrul ediţiei 2014 a turneului Tenis Partener Gold. Competiţia a fost organizată către clubul „Select” în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Clubul Sportiv Municipal Suceava.
La turneu s-au înscris peste 70 de tenismani, în joc fiind puse puncte care contează în clasamentele naţionale, dar şi premii importante. Cei mai mulţi jucători prezenţi la Tenis Partener Gold au fost din Suceava şi zona Moldovei, dar au fost şi competitori din Bucureşti.
Cea mai mare concurenţă a fost la nivelurile de performanţă 5 şi 6 la simplu, unde pe tabloul de concurs au fost înscrişi câte 24 de jucători. Câştigător al nivelului 5 a fost suceveanul Emanuel Olaga care i-a învins pe rând pe Citia Alois cu 6-3, 3-6, 10-5, pe Tiberiu Avram cu 7-6, 1-6, 10-8, pe Lucian Ionel din Bacău cu 6-2, 6-3 şi în ultimul act pe Dorin Neacşu cu 6-3, 6-4.
La nivelul 6, Gabriel Rusu de la clubul „Select” Suceava s-a dovedit a fi cel mai bun. Tânărul jucător sucevean i-a depăşit pe Florin Ginga cu 6-1, 6-3, pe Daniel Roşu cu 6-1, 6-4, pe Andrei Ştefan Iacob cu 6-4, 4-6, 10-6. În semifinale Gabriel Rusu a trecut de Mihai Ududec cu 6-4, 4-6, 10-6, pentru ca în finală el să-l învingă pe câmpulungeanul Mugurel Irimia cu 6-4, 3-6, 6-2.
La nivelul 8 la simplu, cel mai dificil grad, trofeul i-a revenit lui Florin Popovici Dumbravă care în finală l-a întrecut cu scorul de 6-3, 1-6, 6-4 pe Gabriel Bocancea.
În proba de dublu a nivelului 6 pe primul loc s-au situat Gabriel Rusu şi Mihai Ududec, ei învingându-i în finală cu 6-1, 6-0 pe Alin Leuciuc şi Cristian Niţă. La nivelul 7 la dublu perechea tată – fiu, Ilie şi Ştefan Hunceac a depăşit în finală cu scorul de 6-4, 3-6, 10-8 cuplul Mihai Tipu – Bogdan Marasin.
„A fost o competiţie reuşită care a avut şi o participare deosebită. Surpriza plăcută a turneului a fost tânărul Gabriel Rusu care şi-a depăşit emoţiile şi a reuşit să câştige în final. Tenisul are tot mai mulţi adepţi la Suceava şi acest lucru este îmbucurător” a declarat principalul organizator al competiţiei, profesorul Mihai Pop.
La finele săptămânii terenurile din complexul „Unirea” vor găzdui o competiţie a profesorilor sub denumirea de Spartakiada Profesorilor, pentru ca pe 16 iulie să aibă loc în aceeaşi locaţie un nou turneu din categoria Tenis Partener, dar la categoria silver.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava