Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

La finele săptămânii precedente terenurile complexului „Unirea” din Suceava au găzduit meciurile din cadrul Turneului Tenis Partener, categoria Gold. Competiţia a avut loc în premieră la Suceava şi a suscitat un interes deosebit în rândul jucătorilor din judeţ şi nu numai de aici. Turneul a fost structurat pe patru categorii de valoare la simplu şi pe două în proba de dublu.
La nivelul 5, colegul nostru Gabriel Toderaşcu a avut un parcurs foarte bun, pentru ca în finală să dispună, după un joc disputat, de Lucian Pohoaţă.
Finala nivelului 6 a fost adjudecată de rădăuţeanul Radu Cătălin Buzduga, el fiind mai lucid pe finalurile de set în faţa adversarului său, Ştefan Ungureanu. Nivelul 7 a revenit lui Tudor Leniuc din Vatra Dornei care în finală l-a învins în două seturi, 6-0, 6-4 de bucureşteanul Gabriel Bocancea.
Proba de simplu a nivelului 8 a fost câştigată de bistriţeanul Dumitru Titus Dohotar, care l-a învins cu 7-5, 6-0 pe suceveanul Bogdan Marasin.
Proba de dublu a nivelului 6 a revenit cuplului sucevean Mihai Ududec – Gabriel Rusu care nu a avut nicio problemă pe parcursul turneului. Cea mai disputată finală a fost cea de dublu de la nivelul valoric 7, perechea Viorel Negru – Ilie Hunceac trecând la super tie-break de dublul tată – fiu Mircea Crainiciuc – Ştefan Crainiciuc.
„A fost o participare bună la acest turneu şi sper că îl vom mai găzdui şi cu altă ocazie. Am primit organizarea acestei competiţii categoria Gold pentru că lucrurile au mers bine şi la alte turnee de la Suceava sub egida Tenis Partener” a declarat organizatorul competiţiei, profesorul Mihai Pop.
Premiile Turneului Tenis Partener din categoria Gold de la Suceava au fost acordate la finalul competiţiei de către directorul CSM Suceava, Vasilică Băiţan.
Turneul de tenis sucevean a fost organizat de clubul Select în colaborare cu Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, Clubul Sportiv Municipal şi Asociaţia de Tenis Suceava, sponsor principal fiind firma Interconti care de mai mulţi ani s-a implicat în promovarea tenisului sucevean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava