Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Botezatu a făcut, acum ceva timp, cele mai sincere dezvăluiri. Celebrul creator de modă a povestit ce femei din showbiz nu ar rata, sub nicio formă, pe care dintre ele le „iubește” și pe care le-ar vrea pentru o aventură, notează click.ro.

La un moment dat, în spațiul public, Bote a vorbit despre femeile alături de care s-ar vedea având o aventură de pomină. În „top” au intrat Andreea Berecleanu, dar și Christina ICH, Mihaela Rădulescu și Lidia Buble. Despre cea din urmă, Cătălin Botezatu a ținut să menționeze că o iubește și o apreciază foarte mult, ca femeie. „Pe asta chiar o iubesc, pe Buble, dintotdeauna. Și o să îmi placă mereu de ea”, a spus Botezatu, acum ceva timp, în presă, potrivit sursei citate.

La capitolul aventuri de-o noapte, celebrul designer nu are nimic împotriva verighetei de pe degetul lor și a declarat că una dintre ținte ar putea fi Andreea Berecleanu.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-botezatu-vise-erotice-cu-andreea-2222562.html

Cătălin Botezatu, vise erotice cu Andreea Berecleanu! Celebrul designer o vrea pentru o noapte: „Ce dacă sunt măritate?”, 5.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (5 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava