MOPAN Suceava

Centrul Internațional Educațional Helen Doron English organizează, în perioada iulie – august 2016, “Summer School HDE”, cu activități exclusiv în limba engleză, pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 15 ani. Programul educaţional face parte dintr-un amplu proiect internaţional de învăţarea a limbii engleze, care are elevi în peste 30 de ţări din lume şi care a pregătit peste 2 milioane de copii.

Cursurile dedicate celor mici sunt configurate astfel încât să respecte revoluționara metodă didactică pentru învățarea limbii engleze, care a fost inventată și implementată cu succes, peste tot în lume, de celebrul profesor britanic Helen Doron. În timpul verii au loc cursuri pentru îmbunătățirea limbii engleze vorbite, prin activități de divertisment, dar și cursuri intensive, destinate recuperării sau avansării în studiul englezei pentru copiii care deja învață această limbă la şcoală. Copiii vor simula în clasă situaţii reale pe care le pot întâlni ca vorbitori de limbă engleză din alte ţări, iar cântecele şi activitățile dinamice sunt omniprezente în timpul cursului, pe fundalul muzicii adaptate vârstei. Activităţile includ teatru, muzică, dans, creaţie şi multe altele, toate în limba lui Shakespeare.

“Din experienţa celor peste 7 ani de la implementarea programului educațional internațional în România, am observat o predispoziţie mult mai mare pentru învăţare atunci când copiii sunt implicaţi în activităţi distractive, schimb de roluri şi ascultare de muzică tematică pe fundal. În ziua de azi, când copiii sunt foarte greu de separat de tehnologie şi e practic imposibil să le mai captezi atenţia prin metodele clasice de învăţare, revoluţionara metodă inventată de profesorul Helen Doron presupune integrarea elementelor educative în activităţi distractive, şi nu ignorarea nevoii copiilor pentru distracţie. De cealaltă parte, noi considerăm că învățarea limbii engleze este imperios necesară pentru educația copiilor din România, deoarece îi va ajuta să se adapteze mult mai ușor la rigorile societății viitoare, bazate pe relații economice și sociale intercomunitare”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Numărul de locuri pentru programul internaţional de vară este limitat, iar pentru a rezerva un loc la Summer School 2016, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0723949393. Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.HelenDoron.ro.

Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English. Centrul Internaţional Helen Doron English din Constanţa a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educaţiei copilului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava