Concert pascal
MOPAN Suceava

Federaţia Română de Fotbal a publicat programul meciurilor din cadrul turului al II-lea al Cupei României Timişoreana. Conform ţintarului, Progresul Frătăuţii Vechi, singura echipă suceveană angrenată în această fază a competiţiei, va primi, pe teren propriu, vizita divizionarei a treia Cetatea Târgu Neamţ, într-un singur meci eliminatoriu, programat miercurea viitoare, 30 iulie, de la ora 17.30.
„Galben-verzii” speră să repete performanţa din sezonul trecut, când au ajuns până în turul al III-lea al Cupei României.
„Nu ne aşteptam să jucăm tocmai cu Cetatea Târgu Neamţ. Este o echipa greu de bătut, care ştiu că are chiar intenţii de promovare în viitorul sezon. Noi avem un lot «subţirel», cu mulţi accidentaţi şi nu cred că ne putem consolida într-un timp aşa de scurt. Oricum, dacă tot am ajuns până aici, ne vom juca şansa”, a declarat antrenorul echipei din Frătăuţii Vechi, Vali Tautian.
Ajunsă pe tabloul naţional al Cupei României din postura de câştigătoare a fazei judeţene a competiţiei, Progresul Frătăuţii Vechi s-a calificat în turul al II-lea după ce a trecut, cu scorul de 4-1, de Sporting Suceava. De partea cealaltă, Cetatea Târgu Neamţ a fost calificată din oficiu în turul al II-lea al Cupei României din postura de ocupantă a locului 4 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a – sezonul trecut.
Turul al II-lea al Cupei României mai programează, miercuri, în zona de nord a Moldovei, întâlnirile: Voinţa Ion Creangă (Neamţ) – Petrotub Roman, TransDor Tudora (Botoşani) – FCM Kosarom Paşcani şi AS Rapid Dumeşti (Iaşi) – Ştiinţa Miroslava.
Faza a III-a a Cupei României este programată pe data de 13 august şi va reuni la start cele 36 de echipe calificate din turul al II-lea, acestea urmând să joace între ele. FCM Suceava va intra în competiţie odată cu turul al IV-lea, programat pe data de 27 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava