MOPAN Suceava

Sala “Bucovina” din Palatul Administrativ a găzduit Conferința de deschidere a proiectului “SEPAL – Dezvoltarea unei platforme de angajare prin ucenicie” la care au fost prezenți prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, Vasile Gafiuc, președintele Asociației “Institutul pentru Parteneriat Bucovina”, reprezentanți ai unor instituții sucevene interesate de această problematică, asociații, ong-uri și alți invitați.

Proiectul SEPAL a fost inițiat de Asociația “Institutul pentru Parteneriat Bucovina” și își propune „crearea unui model inovator de evaluare a competențelor existente la 300 de tineri NEETs și dezvoltarea unor competențe noi certificate prin organizarea unor stagii de ucenicie în cadrul întreprinderilor sociale și IMM-urilor”.

Proiectul este finanțat din granturi norvegiene, prin Programul Active Youth, implementat în parteneriat cu Fundacio Privada Pere Closa din Spania, ZISPB din Lituania, Koispe Diadromes din Grecia și KLOS Sp. din Polonia. La conferință au fot prezenți și partenerii în proiect din țările menționate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava