• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sala “Bucovina” din Palatul Administrativ a găzduit Conferința de deschidere a proiectului “SEPAL – Dezvoltarea unei platforme de angajare prin ucenicie” la care au fost prezenți prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, Vasile Gafiuc, președintele Asociației “Institutul pentru Parteneriat Bucovina”, reprezentanți ai unor instituții sucevene interesate de această problematică, asociații, ong-uri și alți invitați.

Proiectul SEPAL a fost inițiat de Asociația “Institutul pentru Parteneriat Bucovina” și își propune „crearea unui model inovator de evaluare a competențelor existente la 300 de tineri NEETs și dezvoltarea unor competențe noi certificate prin organizarea unor stagii de ucenicie în cadrul întreprinderilor sociale și IMM-urilor”.

Proiectul este finanțat din granturi norvegiene, prin Programul Active Youth, implementat în parteneriat cu Fundacio Privada Pere Closa din Spania, ZISPB din Lituania, Koispe Diadromes din Grecia și KLOS Sp. din Polonia. La conferință au fot prezenți și partenerii în proiect din țările menționate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava