Concert pascal
MOPAN Suceava

La unitățile de învățământ din municipiul Suceava sunt în derulare proiecte de 20 de milioane de euro. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a fost prezent la deschiderea noului an școlar la nu mai puțin de 13 unități de învățământ: Școala generală nr.11, Burdujeni; Școala generală nr.6, Burdujeni sat; Școala generală nr.7, Ițcani; Colegiul Național „Petru Rareș”; Școala generală nr.3, Mărășești; Colegiul Național „Mihai Eminescu”; Liceul Teoretic Filadelfia; Liceul Natanael; Liceul cu program Sportiv; Seminarul teologic; Grădinița cu program normal Obcini; Grădinița cu program prelungit Gulliver.

”Educația a fost și va rămâne un domeniu de interes major pentru municipalitate, de aceea am participat astăzi la deschiderea anului școlar la 13 unități de învățământ.

Tot astăzi a fost inaugurată după extindere și modernizare Grădinița cu program prelungit nr.3 de pe strada Dobrogeanu Gherea. Am transmis școlilor mesajul municipalității.

În acest moment sunt proiecte în curs de derulare în domeniul educației, în valoare de 20 milioane euro, în domeniul creșterii eficienței energetice a clădirilor publice, corpuri de clădiri noi, grădinițe noi, construire creșe noi și de asemenea lucrări de reparații și dotări școli. Am invitat toate școlile să se implice în promovarea împreună cu municipalitatea în proiecte de digitalizare unde sunt disponibile pe fonduri europene sume importante de bani, să transformăm școlile din orașul nostru în școli inteligente”, a declarat Lungu.

 

 

Proiecte de 20 de milioane de euro în derulare la școlile din Suceava. Lungu: ”Mult succes elevilor și cadrelor didactice în noul an școlar” (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava